Nikkers og Nikkers Sport

FREDAG 10. NOVEMBER 2017

Kl. 16.00-23.00
Get-together på Nikkers og Nikkers Sport hvor det er hyggelige cup-priser i baren. Sjekk ut menyen på våre hjemmesider: www.nikkers.no.

På Nikkers Sport kan du prøve shuffleboard i 2. etasje, i tillegg til dart og andre barspill. Her finner du et solid utvalg av ulike ølsorter og egen sportsmeny.

Fra kl. 23.00
entrer våre DJ-er podiet i 1. og 2. etasje og innbyr til heftige rytmer innenfor ulike sjangere. I 1. etasje gjør vi om byens beste uteservering til en lun og innbydende vinterhage som holder temperaturen oppe hele natten. Her plasserer vi også en egen utebar som sørger for påfyll i drikkeflaskene. Vi holder festen gående til 03.00 og alle slipper inn gratis på alle våre tre avdelinger hele helgen.

De som ønsker en litt roligere atmosfære, kan ta turen over til Nikkers Sport hvor man kan spille shuffleboard, dart eller prøve ut en av våre mange ølsorter.

LØRDAG 11. NOVEMBER 2017

Fra kl. 11.00
til sen ettermiddag er det lunsjing på Nikkers. Sportsbaren sender alt av sport på 8 storskjermer hele dagen og har alt av rettigheter fra engelsk fotball. Man har også mulighet til å revansjere et eventuelt tap på banen med seier i shuffleboard eller dart.

Middag

Nikkers serverer middag fra kl. 18.00 og vi har hele menyen tilgjengelig for alle våre gjester. Send oss en me-post på booking@nikkers.no for å bestille bord. Menyen vår kan du sjekke på forhånd på www.nikkers.no 

Fest

Fra kl. 23.00 og utover natten garanterer vi deg en fest du sent vil glemme. Disse kveldene på Nikkers har rykte på seg for å være noe du ikke vil gå glipp av og er fortsatt en snakkis rundt omkring i landets fotballgarderober!

BESTILLING

Ring oss på tlf. 61 24 74 30 eller send e-post til booking@nikkers.no.
Vi ses på Nikkers!